Followers

Tuesday, December 21, 2010

DAY 2 = my favourite movie...


ok...hari ni entri day 2 untuk ini
challenge KAK NISA
yang ini

suka cabaran ni...
for bloggerz yang trak ada idea nak tulis pasal apa la kan
-
-
balik ke tajuk entri hari ni k
untuk cerita inggeris la kan
suka gila
cerita ni
UNSTOPPABLE

watak utama cerita ni ialah
Denzel Washington
&
Chris Pine

best gile tengok cerita ni pagi tadi dengan pa sekali dengan ma

kalau korea movie..
suka tengok cerita ni..walaupun dah lama tapi best gile...lawak x sudah
Attack on The Pin-up Boys


Super Junior berlakon..my hunny bunny pun berlakon..suka gila

kalau jepun
cerita ni saya belum tengok lagi tapi my sys told me that this movie really best
Hana Yori Dango Final

lakonan hero jepun yang ku puja..hahaha (terlebih suda)
Inoue Mao
Matsumoto Jun
Oguri Shun
Matsuda Shota
Abe Tsuyoshi
nanti nak tengok cerita ni..

ok cukup la sampai sini..
penat dah nak menulis la

2 comments:

nasri said...

me too..really L.O.V.E matsujunnn

rina said...

amboi kak nas..