Followers

Wednesday, December 22, 2010

DAY 3 = Your idea of the perfect first date.


hehehe...
entri kali ni agak seronok bagi mereka yang dah 'couple" atau dalam bahasa inggerisnya ialah berpasangan
-
-
cabarn dari blog Kak Nisa
singgah dekat
-
-
mari dekat mari dekat kita bincang pasal idea tentang pertemuan pertama

bagi qas
tajuk kali ni agak bagus la
-
-
idea2 nya ialah
* jumpa dekat tempat yang ramai orang
* berpakaian yang sopan ye (girl2 sekalian)
* no pegang2 tangan
* jumpa waktu siang
* jalan tu jauh sikit jangan berkepit
* mak ayah tau keluar dengan siapa

bagiu qas la..kalau nak betul2 perfect first date...at least kalau tak balik or balik lewat mak ayah tau..n kalau boleh keluar la dengan kawan2 n ask them to bring their gf/bf..so boleh buat double or triple date...lagi best hahaha
-
-
-
sampai sini je la ye.

No comments: