Followers

Thursday, December 23, 2010

Result PMR????

hari ni bukan saya yang ambil result but my senior

saya tahun depan la..
tapi dengar cerita ramai budak sekolah saya dapat keputusan yang memang kena beri tabik spring dekat dorang semua la kan..
hilang terus mood nak update cabaran dari KAK NISA

but..me n my fren tak yakin boleh buat..
target adalah 6A 2B
tapi macam tak dapat jerk..
-
-
bile dapat tahu ramai senior PMR get a good result..
perasaan time ni berbaur
* happppy gila2 untuk dorang
* gabra
* risau
* cuak
* rasa nak nagis takut tak dapat buat n takut kecewakan ma, pa n family

RISAU GILER



2 comments:

Fyisha Tasha said...

huhuhu..,same lo..,
cuak yg teramat..,
ngeeeeee

rina said...

tau x pe.cuak dah ni...