Followers

Sunday, January 02, 2011

DAY 8 = A song to match your mood.

ok..entri kali ni ialah..
lagu yang sesuai dengan mood waktu ini
kalau korang tak faham rujuk ini
dari
-
-
-
sekarang ni mood qas tersangat la baik
happy je...so lagu pun mesti la happening kan
qas buat 3 pilihan k.

NOMBOR 1

* lagu ini dari Super Junior (SUJU) - Happiness
* lawak sebab group SUJU ni waktu dalam video ini perangai keanak-anakkan...so sweet..cute gila
mari-mari kita layan


NOMBOR 2

* lagu dari F.T Island - Love..Love..Love
* lagu ni best gila sebab macam ada maksud tersirat...layan je..siapa yang tak layan...qas tak heran..hehehe
* lagu ini pun jadi lagu untuk blog qas ini


NOMBOR 3

* lagu dari In-Team ft Far East - Eksplorasi
* lagu ini rancak tapi masih mengekalkan unsur nasyid..
* suka gila-gila lagu ini

No comments: