Followers

Wednesday, January 26, 2011

Hope for the best..Prepare for the worst..



Hope for the best..prepare for the worst..
tjuk entri kali ni..
sorry la sebab dah lama tak update blog...sibuk buat kerja sekolah lagipun tak tau nak update pasal apa la..

Hope for the Best..
berharap untuk yang terbaik..
macam qas nak yang terbaik dalam hidup..
dalam hidup qas nakkan
-
-
keluarga : buat keluarga happy and proud with me
study : straught A in PMR...
kawan : nakkan seorang kawan yang baik...tersangat memahami..
cinta : nakkan seorang lelaki yang baik..penyayang.. and terima keadaan qas seadanya tak kira keburukkan atau kebaikkan..

Prepare for the Worst..
bersiap sedia untuk yang terburuk..
semua orang tak nak apa2 yang buruk jadi dalam hidup dia...
tak nak keburukkan ini berlaku dalam hidup qas
-
-
keluarga : yang pecah belah dan bermusuhan sesama sendiri..selisih.
study : tak nak kecundang..nak jadi dok..
kawan : tak suka kawan yang buruk sangka..but my friends is the best..
cinta : tak nak terlalu mengharap takut nanti kecewa sampai rasa macam tak ada life..tak nak kecewa sampai rasa macam tak ada orang sayang dekat qas tapi hakikatnya ada..
-
-
-
ok la sampai sini je la ye..nak tidur la esok sekolah..


No comments: