Followers

Friday, January 07, 2011

Seminggu di sekolah..


cehwah...tajuk blog bukan main gempak...tak boleh bla kn??
-
-
gila la..
best..walaupun bukan budak kelas yang sama
macam dulu dekat kelas ada budak cina, india n melayu semua ada
tapi tahun ni...semuanya melayu..
dalam seminggu ni
tak ada lagi budak yang ponteng..ok la tu
harap2 sampai hujung tahun
kelas qas ada 36 orang
then tambah
sorang = hari rabu (perempuan)
sorang = hari khamis (lelaki OKU tapi UPSR 2A 3C budak tu autisme..dia suka melompat..kelakar gila budak tu....cikgu masukkan dia dekat kelas kterang sebab cgu kata kelas kterang "under control" time tu semua besorak riang..bertepuk tangan ..almaklum la bangga kena puji dengan cikgu)
-
-
so kelas qas ada la 38 orang...
-
-
dalam seminggu ni mata pelajaran Math dah masuk dua bab
memang teror la cikgu2 pagi ni..
nota dorang bagi sikit2 je..ada cikgu tu suruh buat nota sendiri
tapi semua cikgu2 pagi baik je..
-
-
bila bertukar pagi ni best la..
rasa sekejap je..
sebab
bangun pukul 6.00 pagi untuk mandi n subuh then gerakkan adik pula then pergi sekolah
sampai sekolah
pergi perhimpunan then masuk kelas belajar 4 masa then rehat then belajar lagi 5 masa then balik..sekejap gila
best gila..
i like it..
-
-
budak2 lelaki kelas tu..no bad la..x nakal..diam bila cikgu ajar..tumpu perhatian je..i like it..
peramah la juga..

k la sampai sini je la k..panjang2 nanti bosan pula..

"kelas 3 Pintar..tulis blog berdasarkan apa berlaku selama seminggu bersekolah"
budak2 lelaki kelas tu no bad la..baik..


No comments: