Followers

Monday, February 07, 2011

bila saya dengan kawan saya adore someone..hahah

nak PMR ni on9 pun kenala jarang2 nanti fail PMR naya je..
so update blog pun jarang2 la..
-
-

ok back to the topics..
bila saya dengan dia adore dekat somebody..
so keje kami hanya gelak je la bila masing2 kenakan sesama sendiri..
-
-
but im happy for my fren sebab dia dah boleh katakan 'bye2' pada orang yang otak terputus fius..
ceh wah..
tp kira ok la..kalau tak sian dia..nasib baik dia ada kawan yang sangat memahami (masuk bakul)
lawak betul la..
-
-
post yang lepas pasal dia kata badan N tu fit..
tadi saya pulak kata badan F dia fit..haha
so kami sesama kami memuji..
-
-
congrats to my fren sebab dia dah boleh lupakan guy yang kureng tu..

A/P :"my fren..hope u happy with him..kita sama2 adore dekat budak yang berbadan fit la"

2 comments:

Sam tasha said...

ehm2,,wah dah 2 post entry psl kite^_^,,hehhee,,tak sudah2 bdn fit,,bdn kite pon fit kan??hahaha

(terputus fius)hahahaa

rina said...

hehhee..of course..sjk hri tu..kte rse nk je sbut psl bdn fit x tau npe..hahha