Followers

Saturday, February 05, 2011

bile kawan saya kata...

yuhu..lama la tak update blog ni..tak tau nak update pasal ape..
so baru teringat yang nak update pasal satu hot topic bila bersembang dengan kawan dekat mesej fb..

-
-
so sweet..
bile kwn saya yang ini mengatakan bahawasanya yang badan budak yang saya minat tu fit..so sweet..
(minat tangok muke budak tu sebab dia muka ada ketenangan)
(saya bagi budak tu N la ye..kawan saya tu saya panggil Sya nama penuh dia Siti Aishah)

Sya juga cakap yang Budak N tu :
-die bdk comel(hehehhe)
-die mesti kuat agama kan(ye la kate sch agame kan?)
-nampak mcm friendly but mcm tak reti nak berkwn(iye la tu)
-bdn die mcm fit(hehehe)
-mate die yg blh buat org tergoda kan(btl tak?)
-cute la die:)


cukup la tuu..hehehe
-
-
sukanye...sweet je kan...
kawan saya puji dia melambung-lambung..
kalau budak N tu ada dekat depan mata or dia baca mesej fb kterang tu confirm bdk N tu blushing...
lawak betul..
tapi kawan sya kata badan dia fit tu sebab memang bdk N tu fit esspecially bila pakai baju melayu and bila pakai baju sekolah menangah dia sekali dengan tie + bila die pakai blazer..

lawak betul la..

ok stop la..saya tengah tersengih-sengih dah ni bila ingat apa yang Sya cakap tu..

A/P : "Siti Aishah...tq coz u very understanding me"

2 comments:

Sam tasha said...

hehehe..terharunye..
thanxx sbb mention psl kite byk kali..hehe

--ni yg syg qas ni:))<3<3--

rina said...

hehhe..ala small matter je tu..syg sya gak..