Followers

Sunday, February 13, 2011

Jejaka Korea vs Jejaka Malaya..pilihan anda??

assalamualaikum readers :)
lama dah tak update blog..(lama ke?)
lama la juga..
-
-
back to topic..
jejaka korea vs jejaka malaya
mana satu pilihan di hati??
-
-
ok la saya amik 3 jejaka korea n 3 jejaka malaya
siapa dia???

Jejaka Korea


Jejaka Malaya


hari tu dekat Sahabat Blogger 
ada boy ni tanya
"Apa istimewanya Jejaka Korea daripada Jejaka Malaya?"
(lebih kureng macam tu la sebab dah tak ingat sangat)
komen dia agak banyak la
-
-
bagi saya sama je..
jejaka Korea or Jejaka Malaya
masing2 Lelaki
kaum Adam
tak dinafikan girl dekat M'sia ni minat artis lelaki Korea
tapi dorang minat sebab artis lelaki Korea tu ..comel..cute..
bukan nak cakap artis M'sia ni tak comel..tak cute....tak ok..
artis M'sia lagi handsome..heheh
cuma kadang2 tak salahkan girl M'sia minat artis lelaki Korea..
minat macam2 tu je..bukan obses sangat pun..
nanti bila kahwin
mak ayah confirm suruh kterang yang perempuan ni pilih 
JEJAKA MALAYA
-
-
sebab krang tu (jejaka malaya) ni ada
* Agama
* Pengangan
banyak lagi la..yang ada dekat korang tapi tak ada dekat boys Korea k..
-
-
k la..nanti puji lebih2 perasan pulak
kami yang perempuan ni pun adore dekat boys M'sia la..
stop sampai sini je k..

A/P : "don't worry..nanti girls M;sia ni plih Jejaka Malaya jugak"


  


No comments: