Followers

Wednesday, March 16, 2011

apa nak jadi dengan saya ni???

hai bloggerz..
hari ni nak update blog la..
bosan cuti sekolah tak tau nak buat apa..
-
-
semalam mimpi dia..
tak tau nak jadi apa la ni..??
-
-
selalu ingat dia..
baru je nak lupakan dia mesti ingat balik
sebab
apa yang dia ada..my bro akan ada sama
-
contah : 
baju melayu biru = angah & abang ada sepasang
mata sepet = along punya mata pun sepet (sebab ayah keturunan cina)
badan kurus & tinggi = abang pun sama
suka senyum = alang pun macam tu..
-
-
bila nak lupa dia..mesti ingat balik..
hish..geram btul la..
Farzana Ahmad tercinta & Siti Aishah..help me please..
-
-
ok la nak cerita panjang2 nanti macam terlebih plak..
so sampai sini je k..
salam bloggerz

A/P : "susah betul kalau mcam ni...rasa macam.."

4 comments:

Sam Tasha said...

sbr ye sygg,kite mmg same,tak ade perubahan kan?mcm kembar jerr,hahaha

jgn sedey2 yerr sygg:)

rina said...

tu la psl..mcm kembar...sya pn sme..kne sbr k..

aNNa maRdHiaH said...

ala jgn sedih2 . br datang cni nk tgk senyuman . huhu .. datang dari blog bro framestone..yg segmen kapel break tu ..ziarah menziarahi amalan mulia .aicececeh !

rina said...

haha..okok...i will smile..ceh wah..