Followers

Wednesday, March 30, 2011

bila hidup makin sibuk...

salam bloggerz..
dah lama tak update blog..
so nak update la sekarang ni..
-
-
makin sibuk jerk...
pelajaran makin susah..
percubaan PMR pertangahan bulan 7 jadi semua cikgu2 nak habiskan syllabus sebelum bulan 7...
jadi makin laju..
macam kapal terbang la lajunya..
-
-
dah start buat folio..
kertas untuk folio sikit punye banyak..
soalan dari kerajaan..
kena ikut format segala bagai..perh..
-
-
sekrang rasa macam tak cukup tido gegilo..
rasa tak cukup rehat..
-
-
bila belajar math...muka dah jadi biru...macam nak terkeluar muntah hijau bila tengok nombor2 yang makin meyerabutkan kepala..
-
badan dah mula sakit2 bila tak cukup tidur..
kengkawan ramai dah mula mengadu..
bila pagi jerk masti nak tidur..mesti tidur..
sabar jerk la..
-
kerja sekolah macam air bila tak tutup pili dia..
ada jerk..
non-stop kerja sekolah...
hari minggu pun rasa bukan macam hari minggu..
-
-
kalau tak fikir nak jadi doktor..
kalau tak fikir nak berjaya dalam hidup
kalau tak fikir nak bahagiakan ma n pa
kalau tak fikirkan nak dapat banyak A dalam PMR
...
memang biarkan jerk buku2 tu bertimbun dengan kerja sekolah..
-
baru habis ujian 1..ada kata hujung bulan 4 nanti ada exam lagi..
wuarghh..gilo btui la..
nak tunggu PMR..then memang tak datang sekolah la kan..
nak result PMR macam akak ni Syafiqah Salehuddin (9A)
nak SPM nanti pun gile2 hebat punye result macam ni Muhmmad Syarmine Muhammad Shah (11A)
-
-
ok la dah panjang sesangat ni update blog..
lagi pun rasa macam penat gile2 jerk

A/P : "kena sabar untuk tuntut ilmu"

No comments: