Followers

Saturday, March 05, 2011

bila jumpa dia..saya rasa marah...

hai2..
lama dah tak update blog..sebab nak exam next week..mungkin ni update last sebelum exam..
sebab nanti bila dah exam dah tak boleh bukak lappy..
-
-
entri kali ni..bila jumpa dia saya rasa marah..
marah dekat siapa??
kenapa??
-
-
marah dekat boy yang kurang akal..
yang suka merendahkan orang lain...
yang fikir dia sorang je yang bagus dekat dunia ni..
-
-
satu sekolah dengan dia..
dia form 4...sakit hati je bila tangok muka dia..
berlagak bagus...
berlagak hensem..
berlagak pandai..
-
kalau dulu masa form 2..
jarang jumpa dia..
tapi tahun ni satu sesi dengan dia..
kawan2 ramai yang jumpa dia..
sekali sekala je jumpa dia..
nasib baik..kalau Anis..sebab kawan saya yang tu tersangat anti dengan dia..
mungkin kalau Anis jumpa dia..mungkin kena perli or kena sound..
kawan saya yang tu berani..
-
-
but
lepas saya jumpa orang yang saya adore lama dulu..
Aishah ni memang best kalau cerita pasal that boy. (N)
-
k la..nak baca buku next week exam..bye2
jumpa untuk entri akan datang..

A/P : "untuk budak lelaki tu..jangan fikir yang anda je yang bagus dekat bumi Allah ni"

6 comments:

FarzanaAhmad said...

apa cer?
y?
doushite?

kaizen said...

x pham laa...
ape yg boy tu buat smpi awk kate de bajet bagus??
cecite...

Sam Tasha said...

sape tuu?
hahaha

sabar yerr..:)

rina said...

@kak na : hehe..x de seyes tp ckup membuat rmi benci die..

rina said...

@ kaizem : sbb sy ckp mcm tu..die fkir die sorang je yg bgus..pndi..hnsem..rmi girl gila2kn die..

rina said...

@ ysa : boy yg bebal lg..ntah la..gram la sya..