Followers

Sunday, March 20, 2011

Qasrina u need to move on..

salam bloggerz..
sekarang ni rasa macam dah tak tau nak update pasal apa dah..
sebab tu jarang je update blog..
-
-
tapi
pagi tadi rasa satu benda yang membawa banyak makna jek..
-
-
ada orang marah
'sampai bila nak macam ni...u need to move on Nur Qasrina'
'sampai bila nak marah budak tu'
'tak boleh ke maafkan dia'
-
-
memang..memang saya nak move on..tak nak langsung stay dekat tempat yang sama je..tapi ianya perlukan masa..
sampai bila tu saya tak tau sebab marah tu ada lagi..apa dia cakap always in my mind k..
memang boleh maafkan dia..masalahnya sekranag saya tak boleh maafkan dia..tengok muka dia pun rasa marah.
-
-
u can say anything to me because u didn't feel what i feel
u do not know me as well so just shut up..
and please courteous when u talk..
-
benci!! benci!! benci!!
kenapa orang suka sangat paksa saya buat sesuatu yang saya tak suka..
BENCI LA!!!
-

A/P : " tak suka la orang main paksa2 ni"

No comments: