Followers

Friday, April 22, 2011

Seminggu berada di dewan Ibnu Khaldun

Salam bloggerz semua...
hari ni nak update pasal qas ada dekat dewan selama seminggu..
tapi isnin tak la sebab ada perhimpunan..
-
-
semua budak form 3 jerk dekat dalam dewan tu..
kami buat apa dekat dalam tu sampai seminggu..
-
Aktiviti : Bengkel Teknik Menjawab Soalan
Pada : Selasa (19/4/2011) - Jumaat (22/4/2011)
Tempat : dewan Ibnu Khaldun SMK Taman Tasik, Ampang
Pelajar : Tingkatan 3 sahaja..calon PMR 2011
Pakaian : seragam sekolah / baju sukan
Masa : 7.30 pagi hingga 1.10 tengah hari..
-
melampau gila tulis semua ni..
tapi best la sebab boleh belajar banyak benda yang kita sendiri tak sedar selama ni.,..
kesilapan yang kecil sebenarnya membawa kepada kesilapan besar..
-
-
sebab penceramah kami dari cikgu sekolah sendiri...yang penanda kertas PMR
tapi penceramah untuk Agama dari SMK Cheras Perdana
Math pulak dari SMK Taman Kosas..
-
dua tu jerk jemput penceramah luar..
tapi best giler dorang sume ajar...
-
nak bagi kami2 ni tak buat kesalahan bila PMR nanti..
n untuk kami2 ni skor A dalam PMR..
-
-
tapi kekadang tu bosan giler2 sebab lama sangat...
sehari dua subjerk cuma Khamis tu jerk satu subjek..
ada yang boleh bantai tidur dalam dewan tu..
-
-
cikgu semua dah buat yang terbaik untuk kami2 ni..hehe

A/P : "bengkel untuk seminggu memang best tapi ada bosan jugak"

2 comments: