Followers

Thursday, May 05, 2011

Persiapan...

salam bloggerz....
persiapan..persiapan apa??
tunang ke..???
tak de mkna=enye.....
persiapan untuk menghadapi peperiksaan pertengahan..
-
-
ketar lutu...topics sikit punye banyak...
nala banyaknye...
takut x boleh cover...
-
-
benda yg selalu akan terjadi bile nak exam..
* fokus dekat tajuk ni tapi buka kertas soalan tajuk lain yg timbul.*..
benda tu memang selalu terjadi...
xyah jangka memang akan terjadi...macam wajib jerk kena bila exam..
sabo jerk..
-
-
tapi keyakinan perlu ada..
insya-Allah boleh buat...
persiapan...tak banyak sangat yang dah buat...
baca sikit dulu sebab nak siapkan kerja khusus Sej n Geo..
ha benda tu wajib hantar sebelum semester break....gilo..
elok2 nak siap..cikgu kata tak boleh buat macam tu plak..dalam hati nak nagis...pukul 1 pagi baru tidur sebab nak siapkan benda alah tu...cikgu boleh kata macam tu...
selalunya tido pukul 12.00 tu pun dah kira tak cukup tido...
-
so sabtu n ahad ni kena settlekan kerja2 tu la nampaknye...
sikit tak sikit la kan..
nala banyak...
-
tapi apa nak buat...markah kerja khusu tu cover untuk PMR nanti so nak x nak kena buat jugak la...
-
-
kata jerk nak exam tapi still on9..x tau nak jadi apa la dengan anak Pakcik Mad ni..

ok la.sampai sini je la k..
salam..

A/P : "semoga berjaya untuk yang nak exam tu'

No comments: