Followers

Tuesday, June 14, 2011

Day Nine - Two smileys that describe your life right now

salam semua..
hai..jumpa lagi..
rindu tak??...mestilah...tak..haha...siapa lah saya nak dirindukan...
hari ni nak sambung cabran 10 hari...update kali ni untuk hari ke-9.....yey nak habis dah..
dah tiga hari dah tak update blog..


happy sesangat


macam2 yang saya happykan sekarang ni..
nak cerita ke..tak yah la..
nanti kalau cerita banyak pulak..
so..let me keep it myself..
hanya mereka yang layak je tau..bukan nak cakap korang tak layak..
tapi biarlah mereka yang betul2 saya rapat tau yang sekarang ni...
i'm so happy

sedih n kecewa


sedih n kecewa sebab exam kali ni..menurun sungguh2...
kecewa sebab tak leh maintain macam dulu..
penat...sakit kepala makin selalu pulak...
mungkin sebab penat sangat dengan belajar la kot..kot..
belajar sekarang kena laju..sebab nak trial PMR dah...jeng3..
so belajar kena la banyak...
penat...sedih...campur baur la..


No comments: