Followers

Sunday, July 24, 2011

Berdebar..Teruja...Sedih

salam...
nak update blog...sebab nanti seminggu takkan update blog..
latest update pun pasal lagu kan..
so hari ni nak kongsi cite skiti la..
ha amekaw..sekali tiga rasa dalam satu tajuk..so baca je la ye..
-
BERDEBAR....
berdebar sebab ada orang masuk meminang..haha...kid jerk kot..
gila orang masuk minang...time tu jugak saya menolak...
berdebar sebab esok start exam yang ke-2...
rasa macam senang tapi tak leyh confident sangat la kan2??..
kalau cakap senang nanti tak memasal masa exam hantuk kepala atas meja sebab susah sangat...
so better 50-50..
-
TERUJA...
teruja sebab esok ada orang tu nak trial UPSR dah..
siapa lagi kalau bukan dik na..my beloved sys..
baru tau dia bagi tau hari khamis hari tu...
yang akan bermula pada hari Selasa (26/7/2011)-Khamis (28/7/2011)
so tengok dia usaha betul2..
belajar pagi benti jap then belajar lagi..
yang boleh saya buat..doa untuk dia..n beri sokongan yang padu lagu tepu..hehe
good luck.jerk untuk dia..
-
SEDIH...
tumpang sedih sebenarnya..sebab semalam dapat berita yang agak menduka cita sikit dari seorang sahabat..iaitu Aishah..yang bagi tahu bahawasanya..atuk saudara dia meninggal..(tak silap atuk saudara la)..itulah lumrah manusia..dari DIA kita datang dari DIA jugak kita pergi
mesti korang nak tau apa kena mengena atuk saudara dia dengan saya kan??..
atuk saudara dia tu merangakp atuk kepada 2 orang my classmate..iaitu Muhammad Afif Muhaimin bin Adnan dan Ahmad Aidil bin Ahmad Suhaimi...
dorang berdua tu gila2 jerk..elok la tu satu kelas..satu kepala pulak tu..
yang saya tau atuk dorang kena strok jerk khamis tu..tu pun sebab Aidil tak datang sekolah then jumaat tu pulak muhaimin pulak tak datang..
semalam tengah chat dengan Sya...dapat pulak berita atuk dorang meninggal
kesian dorang..raya ni tak de atuk..same like me la..tapi dah biasa tahun pertama atuk pergi mengahdap yang Maha Esa tu ralat jugak la sebab time tu sekolah rendah so tak best kalau tak de atuk...tapi lama2 alhamdulillah ok..
takziah untuk dorang n keluarga.
-
-
panjangnye..itu jerk pun nak update...k bye2...salam....jumpa di post yang akan datang

No comments: