Followers

Saturday, July 16, 2011

Berdua Bersatu

salam bloggerz...
dah lama tak update blog..
so hari ni nak update la ye..
-
tajuk entri berdua bersatu
mesti korang ingat "couple"kan??
ish..korang ni..mana ada..belajar dulu lagipun saya nak PMR..no couple2 ni..
-
berdua bersatu tu still ada kaitan pasal couple tapi bukan saya...hanya lagu
tadi tengok Nasi Lemak Kopi O (NLKO)
nak dekat habis baru tengok..
baru tukar tengok2 tengah ada nyanyian dari artis..
nak tau artis apa?
For Teen..
group baru under KRU..baru 4 bulan tubuh..and dorang baru ada satu single..tapi single dorang yang pertama best gile...kalau yang pertama pun best..insya-Allah yang lain pun lagu dorang akan best..
-
Ariz - Izu - Ameerais - One

nak tau single apa yang dorang nyanyi
kalau nak tengok video dia klik bawah ni..tapi bukan offical sebab yang offical punya sekejap sangat..saya amik yang showcase punya...tak yah risau lagu dia still boleh dengar...
lirik lagu

kenapa cinta kita
selalu saja diduga
bagai ada tak merestu
kita berdua bersatu

atau mungkin kau dan aku
ditakdir untuk berpisah
walaupun melawan arus
kita berdua bersatu

seringkaliku mendengar
patah tumbuh hilang berganti
tetapiku tidak mahu
cinta selain darimu

jika denganmu salah
kutak mahu yang benar
jika denganmu rebah biarlah kutercalar
walau dilanda badai
kusanggup kerna ku mampu
kita berdua bersatu

jika denganmu kabur
kutak mahu yang jelas
jika denganmu hanyut
biarlah aku lemas
walau dilanda ribut
kusanggup kerna kumampu
kita berdua bersatu

No comments: