Followers

Thursday, August 25, 2011

Habis trial...datang aura raya..

salam..
lama giler dah tak update blog..almaklumlah trial la katakan..
-
akhirnya..masa yang dinanti...iaitu tunggu trial habis..
sebab orang cakap trial lagi susah dari exam senang,,,
MEMANG BETUL..
-
subjek paling susah
BI kot..sebab tak jangka...risau meh..
tapi alhamdulillah semuanya boleh buat,..
- so boleh raya dengan sedikit ketenangan la...tak de la risau semendang...
-
but..sangat kesian pada budak2 UPOSR..sebab...dorang semua raya mesti macam tak raya...
minggu depan raya...then start sekolah minggu berikutnya..then jawab UPSR seminggu lepas tu pulak..
so good luck for my beloved little sister..yang akan jawab UPSR..
hope u can do it..fighting..fighting...
u can do it dik na....
-

o

k habis pasal tu..
ni cer pasal NAK RAYA
baju raya dah beli ke??
bila hampa semua balik kampung??
baju kaler apa??
kuih buat ke beli??
-
baju raya saya dah beli..
balik kampung malam ahad..
baju raya kaler pink.."tetiba tehingin nak pakai pink plak tahun ni"
kuih..esok baru buat..sebab buat sikit jerk..at least buat kan..
-
-
macam2 nak cer kat sini..tapi tak yah la..kita cer lepas raya..sebab nanti lagi banyak cer nk bagi tau..
so bye2..tata titi tutu..salam..

No comments: