Followers

Tuesday, November 22, 2011

Harimau Malaya mengaum di Indonesia!!!

salam bloggerz..
nak update tengah2 malam ni..
nak update pasal
MALAYSIA MENANG!!!
-
best gila tengok Malaysia lawan Indonesia tadi..
dekat rumah ni yang bujang2 sikit punya ramai
pa, along, lang, abang, abang saudara, anak saudara
yang perempuan pun tak kurang hebat kat rumah ni..
ma, nenek, adek, saya
tu kira nasib angah yang dekat Melaka dengan kakak dekat Perak tak balik..kalau tak complete one family at home tengok bola..
-
tengok Bad nak jaringkan gol penalti tadi..masya-Allah..berdebar gila2..gementar sungguh..
kawasan rumah bunyi apa jerk bila Malaysia menang..
sebenarnya..asal skuad bola sepak Harimau Malaya jaringkan gol jerk..kawasan kat sini riuh gila..rumah ni pulak macam nak retak.
-
bola sepak ni macam kepala segala pingat emas..dan Malaysia menang..
TAHNIAH Malaysia..
HARIMAU MALAYA BETUL-BETUL MENGAUM DEKAT INDONESIA!!

gambar hiasan



No comments: