Followers

Saturday, January 07, 2012

bergelar tingkatan 4

salam readers..
selamat tahun baru walaupun dah seminggu..
minggu lepas tak ada mood nak update blog pasal tahun baru..
-
-
rabu hari tu start sekolah..
then oreintasi bagi tingktan 4 sampai semalam..
semalam lepas rehat cikgu bagi tahu kelas apa..
then i got 4 Science 2 with my bestie, Izzah Nurasyiqin..
dan yang paling bestnya ialah..
semua kengkawan dapat kelas sains..
Nasyitah, Amyra, Amirul, Syafiqah..my close fren dapat kelas sebelah iaitu kelas 4 Science 3..
bezanya dorang 4 orang tu xtak ada Bio..kelas saya ada Bio..
tapi still best sebab semuanye berjaya..
rehat boleh sama..balik boleh sama..boleh belajar Kimia dengan Fizik sesame..
suka betul la..
-
class saya tak ramai budak lelaki..
ramainya budak perempuan...
kira ok la..baru best..
-
masa buka sekolah tak percaya lagi yang saya dah masuk tingkatan 4..
semalam bila dah dapat jadual waktu..baru terasa tingkatan 4 sebab dekat jadual tu ada Bio, Kimia, Fizik and Add Math..seram sejuk jerk.
tahun ni betul2 kena struggle la jadinya sebab nak jadi doktor.

ok dah habis update..
bye2
salam..

No comments: