Followers

Friday, November 30, 2012

Unfair

-Assalamualaikum-


okay readers..hari ni nak pasal unfair..
-
semalam my beloved sister come back from Ipoh..bercuti di Ampang selama sebulan..
lepas rindu dekat dia..
-
semalam dia sampai around 4 petang
-
semalam dia ada story yang buat saya rasa macam gila nak sepak terajang tumbuk jerk
-
sambil menunggu Maghrib
dia story apa jadi dekat dia masa dekat Ipoh
serius tak unfair okay korang judge dia hanya sebab korang dengar sebelah pihak
-
korang rasa adil ke bila dipersalahkan benda yang bukan salah korang?
adil ke bila korang dipersalahkan sebab meraka yang menyalahkan hanya dengar sebelah pihak..tapi dari korang sendiri tak??
adil ke bila korang dipersalahkan hanya sebab korang updateblog..tapi dalam blog dia tak mention nama pun???
adil ke bila korang dipersalahkan tanpa diberi peluang untuk membuat penjelasan??
-
layakkah orang lain nak menilai seseorang yang hanya baru dikenali tak sampai 5 tahun
hey..kawan yang dah kenla 10 tahun pun belum tentu dapat nilai sebaiknya tau...
jangan ingat dengan hanya menilai melalui pandangan dah dikira penilaian tersebut adalah 100% betul..
AND
korang tak layak nilai dia sebab korang tak kenal dia
korang tak layak nilai dia hanya dengan tengok FB , Twitter n hanya dengan pandang dia..
TAK LAYAK LANGSUNG
-
semalam bila dengar dorang baut macam tu dekat my beloved sister..rasa kalau boleh turun Ipoh memnag dah buat dah
LUCKY 
sebab dia cerita ada kengkawan dia kat Ampang yang backup dia dekat FB and i veru glad denganb kengkawan dia
betul orang cakap
*Walaupun ada orang yang jauh nun di pelosok dunia sekalipun tapi hati dia still dekat dengan kita..TAPI orang yang depan mata belum tentu hati dia dekat dengan hati kita*

okay..sampai sini jerk..

-Assalamualaikum-

No comments: