Followers

Sunday, November 25, 2012

Kembali lagi setelah hampir setahun

-Assalamualaikum-


apa khabar readers???
setelah hampir setahun tak update hari ni terasa nak update pulak..almaklumlah dah jadi form 4 ni sibuk gila..nak belajar + kerja sekolah bertambun + exam + quiz..
so memang decide untuk tidak update blog...
-
hari ni update sebab rindu nak menulis 
rindu nak usha2 blog orang lain..
lagi pun tengah cuti sekolah kan so tak penat sangat
-
apabila rasa takut sebab tahun depan dah nak menjejak ke form 5
buku teks untuk next year dah dapat
debaran semakin terasa..
apabila semakin dekat nak masuk form 5 semakin terfikir..
boleh ke jadi doktor???
-
apabila selama setahun tak update
macam2 pengalaman dirasai
macam2 ditempuhi
macam2 yang membelegu diri
-
apabila selama hampir setahun rasa kengkawan semakin jauh dan susah untuk digapai
apabila selama hampir setahun menangis sebab rindu orang jauh
apabila selama hampir setahun mula untuk menjadi lebih terbaik daripada tahun lepas
apabila selama hampir setahun merasa macam susahnya nak faham subjek yang semakin banyak
apabila selama hampir setahun struggle untuk lulus exam di samping usaha untuk get a great result
apabila selama hampir setahun makin menjadi gila kepada korea
apabila selama hampir setahun rasa tak ada tempat nak luahkan perasaan
apabila selama hampir setahun mengajar diri supaya tak terlalu mempercayai orang lain
apabila selama hampir setahun melihat bagaimana kengkawan memperingati diri ini
apabila selama hampir setahun ini melihat bagaimana setianya seorang kawan
-
macam2 dirasi selama hampir setahun ini
nak cerita memang panjang
sebab setahun kan banyak tu cerita dia
tapi ringkaskan je..jadi lebih mudah difahami 
-
k sampai sini je dulu update setelah hampir setahun.
nanti kita sambung lagi ok..
-
have a good weekend..and hope Allah will bless all of you

-Assalamualaikum-

No comments: